Afgezegd: Wijnproeverij en rondleiding op WEINGUT DIEDERIK

diederik

 

 

 

 

 

Op Zondag 23 September brengen we weer een bezoek aan het WEINGUT DIEDERIK in Küsnacht. Diederik en Patricia Michel hebben de 3 HA grote wijngaard in januari 2014 overgenomen. We worden door de wijngaard rondgeleid en gaan een kijkje nemen in de kelders van het wijngoed. Daarna hebben we gelegenheid verschillende wijnen te proeven, uiteraard met een vakkundige uitleg van Diederik Michel. Het wijngoed is goed met de auto te bereiken. er is voldoende parkeergelegenheid. Ook met het schip vanaf de Bürkliplatz of met de trein tot station Erlenbach. Daarna is het te voet nog 10 tot 12 minuten.

De kosten bedragen CHF 30,00 per persoon. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Mocht het weer niet helemaal meespelen raden we aan solide schoeisel mee te brengen voor de bezichtiging van de wijngaard.

vanwege te weinig aanmeldingen moeten we deze activiteit helaas afzeggen.

2 Anwoorden

 1. Mijn man Douglas Marston en ik zouden graag deelnemen indien er nog plaats is.
  Met vriendelijke groet,
  Hilma Roest

 2. Hallo Carol,
  Helaas ben ikzelf verhinderd, maar Max zou er heel graag bij zijn op Zaterdag. Hopelijk is er nog een plekje voor hem!

  Hartelijke groet,
  Judith Urfer-Bronsema

Een antwoord schrijven

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *