Evenementen » Fondue avond in Chalet Züriberg op dinsdag 23 januari 2018 om 19.00 uur

iCal Import

chalet_zueriberg_bildvorlage_header4Wij nodigen U van harte uit voor een gezellige kaasfondue avond in Chalet Züriberg op dinsdag 23 januari om 19.00 uur. In het gezellige Chalet serveren we een klassieke Zwitserse kaasfondue. We starten met een apéro aangeboden door de NVZ. Het aantal plaatsen is gelimiteerd op 30. Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging via Eventbrite. Via de link in dit mail kunt U zich aanmelden. Voor vragen kunt u terecht bij: secretariaat@nvz.ch

Begin:
23 Jan 2018
Plaats:
Chalet Züriberg
Adres:
Google Map
Orellistrasse 21, Zürich, Switzerland, 8044

Een antwoord schrijven

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Connect with Facebook