Vacature Zürich – 50% (NL/DE)

Administatief Medewerker (M/V)

(Parttime – 50%)

Wat kun je verwachten?

Oad verkoopt diverse reisproducten zoals meerdaagse busreizen en rondreizen binnen en buiten Europa, reizen naar Disneyland Paris, riviercruises, wintersportreizen en speciaal op maat samengestelde arrangementen voor groepen.

Oad is een bekende aanbieder van vakanties in Nederland. Recent hebben we onze activiteiten gesplitst in 2 hoofdactiviteiten, namelijk: verkoopactiviteiten en touroperating activiteiten. De touroperating activiteiten verhuizen we naar onze nieuwe vestiging in Zürich.

Samen met een (eveneens parttime) collega ben je het eerste aanspreekpunt van onze Zwitserse organisatie. Samen met deze collega wordt de functie in totaal fulltime ingevuld (dus in samenspraak met de andere collega zijn de werkdagen/tijden te bepalen, waarbij het uitgangspunt is dat er minimaal 4 dagen per week bezetting op kantoor is).

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende werkzaamheden:
– Alle in- en uitgaande telefoons behandelen
– Post/correspondentie werkzaamheden
– Inboeken van inkoopfacturen (mede ondersteund door je collega’s in NL)
– Bewaken dat alle inkoopcontracten op de correcte manier afgesloten worden (juiste tenaamstelling, bevoegde ondertekenaars etc.) en gearchiveerd
– Begeleiden van de Zwitserse salarisadministratie
– Voorbereiden maand cq. Jaarcijfers 

Wat vragen wij?

– Je beschikt over minimaal een mbo werk- en denkniveau
– Vloeiend Nederlands en Duits in zowel woord als geschrift
– Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken
– Je hebt een proactieve houding
– Ervaring met het softwarepakket Exact Globe Next is een voordeel

Wat bieden wij?

Bij Oad werk je in een klein team met een informele, prettige werksfeer. Een mooie uitdaging om de ontwikkeling van de nieuwe vestiging van Oad te ondersteunen en daarbij betrokken te zijn bij de start. Binnen het team wordt van iedere medewerker flexibiliteit en de noodzakelijke ontwikkeling verwacht.

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan direct!
Stuur je CV en korte motivatie naar: r.holle@oad.nl

Éen Antwoord

  1. Guten Tag, darf ich Deutsch schreiben ? Danke !wir fahren 3 x im Jahr 3 Wochen über Arnhem nach Friesland. Nun haben wir 3 Bilette, Superspar DB Zürich-Arnhem, 1.Kl. Fr. 115.00 mit falschem Termin gekauft.
    Geben diese einzeln oder alle für 80.00 ab.

    Felix Maag, Mettmenstetten +41 79 226 19 68

Een antwoord schrijven

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *